Gratis Downloaden

De software kan eenvoudig worden gedownload door elke beginnende of professionele pc- gebruikers in slechts enkele minuten en eenmaal gedownload moet je . Exe-bestand , waarna u bent helemaal klaar om de malware en andere besmettelijke bestanden zeer eenvoudig en snel te verwijderen van uw computer installeert .

Handleiding voor de software

Stap 1 – Na de installatie van de software gaat u naar de belangrijkste interface en klik op de knop ‘Scan Computer ‘ en dan zal het programma begint te zoeken naar de besmette voorwerpen in het systeem .

1
Stap 2 – De tool zal volledige harde schijf te scannen om de schadelijke bestanden en de artikelen zo gevonden sporen worden weergegeven in miniatuur formaat waaronder hun volledige beschrijving .

2
Stap 3 – De ‘Spyware helpdesk’ is een ingebouwde functie van deze tool die helpt u weet alles over de malware en spyware ontmoeten in uw computer .

3
Stap 4 – Nog een ingebouwde functie van deze software is ‘ System Guard ‘ die eigenlijk biedt waarborgen voor PC door het blokkeren van alle toekomstige infecties van het invoeren in de computer .

4

dutchOm eenvoudig en snel te ontdoen van {{keyword}} dreiging vanaf uw pc gewoon downloaden van de automatische removal tool.